OLIMP GLUCOSAMINE GOLD 1000, 120 kapsul

glucosamina-gold-500x500

Prehransko dopolnilo GLUCOSAMINE GOLD vsebuje pomembno sestavino glukozamin sulfat, ki krepi hrustančno tkivo in sklepe.

Prehransko dopolnilo OLIMPGLUCOSAMINE GOLD 1000 vsebuje pomembno sestavino glukozamin sulfat, ki krepi hrustančno tkivo in sklepe.
S staranjem telo zmanjšuje proizvodnjo glukozamina, kar vodi do obrabe hrustančnega tkiva in bolečin. Ta sestavina  pomaga pri obnavljanju struktur hrustančnega, veznega in kostnega tkiva in poveča količino sklepne tekočine, ki zmanjšuje in preprečuje trenja med posameznimi deli v sklepu.
Izdelek je priporočljiv za preprečevanje degenerativnih okvar hrustanca in sklepov ter izboljšanje stanja struktur veznega, hrustančnega in kostnega tkiva. Priporočljiv je tudi za športnike, ki se ukvarjajo s športi, kjer so sklepi izpostavljeni hudim naporom in močnim obremenitvam.
NAVODILA ZA UPORABO
Vzemite 1 kapsulo 1-krat dnevno z obroki. Priporočena uporaba najmanj 6-8 tednov.
SESTAVINE
glukozamin sulfat 2KCL, hondroitin, L-askorbinska kislina (vitamin C), mikrokristalinična celuloza – sredstvo za zgoščevanje, magnezijev stearat – sredstvo proti strjevanju, kapsula (želatina, barvilo E171).
OPOZORILO
Pred uporabo se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom, če:

  • ste diabetiki ali imate glukozno intoleranco
  • imate znano tveganje za razvoj srčno – žilnih bolezni (npr. povišan holesterol)
  • ste astmatiki
  • jemljete določena zdravila (predvsem kumarinska antikoagulacijska zdravila, kot je npr. varfarin)
  • ste alergični na lupinarje, glukozamin ali hondroitin.