OLIMP GOLD OMEGA 3 PLUS s kril oljem, 60 kapsul

olimp-omega-3-1000-mg-capsules-60-pieces-13881-0242-18831-1-productbig

  • vsebuje 2 vira Omega-3 maščobnih kislin: visoko koncentrirano ribje olje in kril olje
  • INOVATIVNE KAPSULE! – majhne kapsule v prilagojeni obliki, da jih je lažje pogoltniti!
  • vsebuje dragocene antioksidante – astaksantin in vitamin E

VARUH VAŠEGA ZDRAVJA

Gold Omega 3 Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje dva vira Omega-3 maščobnih kislin: visoko koncentrirano ribje olje z kar 65% vsebnostjo Omega-3 maščobnih kislin in kril olje, ki vsebuje Omega-3 maščobne kisline v fosfolipidni kombinaciji z izredno visoko vsebinsko vrednostjo. Gold Omega 3 Plus vsebuje tudi pomembne antioksidante – astaksantin in vitamin E.

Izdelek je izdelan s pomočjo inovativne tehnologije FlowCaps Liquid Technology. Izdelek je v obliki inovativne trdne želatinaste kapsule, ki varuje vse pomembne značilnosti izdelka, povečuje absorbcijo in prikriva vonj po ribi ter ne pušča neprijetnega okusa.

Visoko koncentrirane Omega-3 maščobne kisline

Veliko število izdelkov na tržišču z Omega-3 maščobnimi kislinami vsebujejo osnovni koncetracijski nivo, 35%. Gold Omega 3 Plus vsebuje ribje olje, ki je pretvorjeno v kar 65% vsebnosti Omega-3 (33% EPA, 22% DHA).

Kril olje

Kril olje je prava inovacija na področju izdelkov, ki ščitijo srce. Kril olje združuje kar tri inovativne sestavine: Omega-3 maščobne kisline v edinstveni obliki fosfolipidnih povezav, fosfolipide in astaksantin.

Znanstvena raziskava je dokazala, da Omega-3 maščobne kisline, še posebej EPA in DHA:

  • Zagotavljajo pravilno delovanje srca (najboljše učinke dosežete z dnevnim vnosom 250g EPA in DHA).
  • Sodelujejo pri zagotavljanju normalnega delovanja možganov (najboljše učinke dosežete z dnevnim vnosom 250g EPA in DHA).
  • DHA sodeluje pri vzdrževanju dobrega vida (beneficial effect is obtained with a daily intake of 250 mg of DHA).

 

Inovativne kapsule FlowCaps:

Gold Omega 3 plus je izdelek, ki vsebuje inovativne kapsule, ki so jih ustvarili s pomočje tehnologije FlowCaps Liquid Technology. Najnaprednejša tehnologija zagotavlja maksimalno hitro absorpcijo in visoko učinkovitost aktivnih sestavin.

Trdni želatinasti ovoj kapsule s patentiranim sistemom ščiti pred oksidacijo aktivnih sestavin, zagotavlja ohranitev pomembnih komponent formule, skrbi za najvišjo kvaliteto izdelka in preprečuje neprijeten vonj. Taka rešitev je pomemben napredek v tehnologiji zaščite aktivnih sestavin, ki so v kapsuli.

V tradicionalnih mehkih kapsulah, ki so trenutno zelo pogoste na trgu, pride do malih vrzeli, skozi katere pomembne sestavine izhlapijo na površje kjer oksidirajo, kar pripelje do izredno neprijetnega vonja. Tehnologija FlowCaps zagotavlja, da je ta neprijetnost odpravljena skoraj 100%.

Kapsule FlowCaps imajo še eno pomembno prednost – so majhne in imajo prilagojeno obliko. Zaradi tega jih je tudi enostavno pogoltniti.

NAVODILA ZA UPORABO

Priporočena uporaba: 1 kapsula na dan.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovsrtno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

SESTAVINE

Ribje olje (65% omega-3 maščobnih kislin), kril olje, med njimi Omega-3 maščobne kisline: eikosapentanojske kisline (EPA), dokozaheksaenojske kisline (DHA), druge maščobne kisline omega-3, fosfolipidi, astaksantin, vitamin E.