BATTERY WHEY GOLD ISOLATE, 600g

whey_proteini

BATTERY WHEY GOLD ISOLATE, 600gPrisegate na kakovost in se zadovoljite le z najboljšim? Potem imamo pravi izdelek za vas!

Predstavljamo vam najbolj kakovostne beljakovine sirotke, kar jih je možno dobiti na trgu!

Battery Whey Gold Isolate je idealen za vsakogar, ki si želi povečati dnevni vnos beljakovin, še posebej pa za vse tiste, ki želijo povečati mišično maso, izgubiti nekaj telesne teže ali pa poskrbeti za obnovo mišic. Izdelek ne vsebuje nikakršnih dodatkov in ne ponuja nič drugega kot pa visoko kakovosten izolat in hidrolizat beljakovin sirotke.

Kalorično vrednost izdelka Battery Whey Gold Isolate predstavljajo v 99% beljakovine sirotke, en obrok pa vsebuje manj kot 0,6 g ogljikovih hidratov in manj kot 0,5 g maščob. Battery Whey Gold Isolate je brez laktoze, 25-gramski obrok pa vsebuje več kot 21 g beljakovin sestavljenih iz frakcij beta-laktoglobulina in alfa-laktoalbumina. V smislu hranljivosti, se noben izolat sirotkinih beljakovin ne more primerjati z Battery Whey Gold Isolate! Battery Whey Gold Isolate pripomore k rasti in vzdrževanju mišične mase ter tudi k vzdrževanju zdravih kosti** (**To je bilo znanstveno dokazano s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA) in pooblaščeno s strani Evropske komisije).

Battery Whey Gold Isolate je brez kakršnihkoli dodatkov, in telo oskrbi le z visoko kakovostnim izolatom in hidrolizatom beljakovin sirotke.

Najboljša mešanica izolata in hidrolizata beljakovin sirotke
Neverjetnih 99% kalorij izvira iz beljakovin
Edinstvenih 19,2 g BCAA in 16,2 g L-glutamina na 100 g izdelka
Brez laktoze, glutena, sladkorja in aspartama
24 porcij
Odličen za uporabo v času treninga
Odličnega okusa

Leta dela so bila vložena v razvoj popolnega okusa, vse to pa z enim in edinim ciljem – da se boste vedno znova veselili trenutka, ko si boste lahko privoščili ta odličen šejk. Battery Whey Gold Isolate so beljakovine prvovrstne kakovosti, za vse, ki zase zahtevajo le najboljše!

NAVODILA ZA UPORABO

Zmešajte eno porcijo (25 g – ⅔ merice) s 150-300 ml vode, mleka ali druge priljubljene pijače. Za maksimalni učinek, uživajte 3 porcije dnevno, najbolje med zajtrkom, med obroki ter po vadbi.

Okus lahko prilagajate z dodajanjem oziroma odvzemanjem dodane tekočine. Za bolj sladek in bolj poln okus, zmešajte eno porcijo s 150-200 ml vode. Za bolj blag okus, uporabite 250-300 ml vode na porcijo.

SHAKER: Dodajte eno merico v 150-300 ml vode, mleka ali katerekoli druge piajče po izbiri in močno stresajte 25-30 sekund.

MIXER: Dodajte eno merico v 150 ml vode, mleka ali druge pijače po izbiri, dodajte 3-4 ledene kocke, in miksajte 20 sekund dokler napitek ne doseže želene konsistence.

OBOGATEN SHAKE: Z dodajanjem svežega ali zmrznjenega sadja ali drugih hranilnih sestavin ali dodatkov (kot npr. Battery Creatine) lahko svoj shake spremenite v hranljiv obrok, ki koristno vpliva na mišično rast, obnovo in uspešnost izvedbe.

NE LE NAPITEK: Battery Whey Gold Isolate se odlično poda k ovsenim kosmičem, jogurtu ali žitnemu mleku. Povečajte vsebnost beljakovin v svojem pecivu, piškotih ali drugih sladicah, z dodajanjem 1-2 meric v svoje priljubljene recepte.

UPORABA: Uživajte 2-3 grame beljakovin na kilogram telesne teže na dan, s kombiniranjem hrane bogate z beljakovinami in beljakovinskih dodatkov.

SESTAVINE

DOUBLE CHOCOLATE
Sestavine: Mešanica izolata in hidrolizata sirotke (mikrofiltriran in ultrafiltriran izolat beljakovin sirotke (iz mleka, emulgator: sojin lecitin) ki vsebuje beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, goveji serumski albumin, imunoglobulin G, laktoferin, glikomakropeptid beljakovinskih mikrofrakcij, hidrolizat beljakovin sirotke (iz mleka)), masten kakav v prahu (10-12%), aroma (čokolada), L-glutamin, sladila (sukraloza, acesulfam K).

BANANA
Sestavine: Mešanica izolata in hidrolizata sirotke (mikrofiltriran in ultrafiltriran izolat beljakovin sirotke (iz mleka, emulgator: sojin lecitin) ki vsebuje beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, goveji serumski albumin, imunoglobulin G, laktoferin, glikomakropeptid beljakovinskih mikrofrakcij, hidrolizat beljakovin sirotke (iz mleka)), aroma (banana, smetana), L-glutamin, sladila (sukraloza, acesulfam K).

FRENCH VANILLA
Sestavine: Mešanica izolata in hidrolizata sirotke (mikrofiltriran in ultrafiltriran izolat beljakovin sirotke (iz mleka, emulgator: sojin lecitin) ki vsebuje beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, goveji serumski albumin, imunoglobulin G, laktoferin, glikomakropeptid beljakovinskih mikrofrakcij, hidrolizat beljakovin sirotke (iz mleka)), aroma (vanilija, jogurt), L-glutamin, jogurt v prahu (mleko), sladila (sukraloza, acesulfam K).

COOKIES & CREAM
Sestavine: Mešanica izolata in hidrolizata sirotke (mikrofiltriran in ultrafiltriran izolat beljakovin sirotke (iz mleka, emulgator: sojin lecitin) ki vsebuje beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, goveji serumski albumin, imunoglobulin G, laktoferin, glikomakropeptid beljakovinskih mikrofrakcij, hidrolizat beljakovin sirotke (iz mleka)), manj masten kakav v prahu (10-12%), aroma (piškotki in smetana, čokolada), L-glutamin, sladila (sukraloza, acesulfam K).

Alergeni: Proizvedeno v obratu, ki predeluje mleko, jajca, gluten, sojo, arašide, orehe, ribe in morske sadeže. Vsebuje sojin lecitin.